Головна Спорт В Сокалі провели змагання «Веселі старти» для учнів четвертих класів

В Сокалі провели змагання «Веселі старти» для учнів четвертих класів

Сокальський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом освіти райдержадміністрації провів змагання «Веселі старти» для учнів четвертих класів міських загальноосвітніх шкіл. Учасників змагань привітали Любов Тот, головний спеціаліст відділу освіти РДА, Мар’яна Копейка, головний спеціаліст відділу молоді та спорту та Ярослав Тарасюк, директор Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Команди змагалися в комбінованих естафетах «Хто швидше», «Снайпери», «Стрибкова естафета», «Футбольна естафета», «Баскетбольна естафета» та «Садіння картоплі».
У напруженій боротьбі перемогу здобула команда Сокальської ЗШ ІІІІ ст. №2, до складу якої входили Володимир Дацишин, Назарій Борисович, Анатолій Бавдис, Олег Негрєшний, Олег Магиревич, Олександр Шурм’як, Анна Гоба, Ірина Салагуб, МаріяЄлизавета Куліс, Ольга Романюк та Каріна Комендант, в сумі набравши 109 очок. Друге місце посіла команда Сокальської ЗШ ІІІІ ст. №3, яка в підсумку отримала 108 очок. Сокальська ЗШ ІІІІ ст. №4 в перших трьох естафетах виборола перші місця, але в «Стрибковій» – була третьою. Тож, набравши в загальному 106 очок, посіла почесне третє місце.
Командипереможці та призери змагань нагороджені кубками, вимпелами та грамотами, учасники – медалями, грамотами та солодощами.

Ігор ПЕТРИШАК, головний суддя змагань.