Головна Спорт В Свитазеві відбувся спортивний турнір

В Свитазеві відбувся спортивний турнір

Футбол у Свитазеві має хороші традиції. Місцева команда нині на провідних місцях у чемпіонаті району, а два роки тому свитазівці сенсаційно здобули Кубок «Весни» Сокальщини. Перед матчем місцевої команди з командою Великих Мостів було урочисто відкрито футбольний сезон. Отець Мирослав Кащук поблагословив футболістів та вболівальників, закликаючи команди грати у коректний футбол. З вітальним словом виступили депутат районної ради Ігор Хом’як та Свитазівський сільський голова Сергій Войтко.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблого у зоні АТО жителя Свитазева Андрія Костинецького, і також пом’янули жертв політичних репресій. Завдяки черговій допомозі з боку Богдана Табака та Сергія Романовського команда вийшла в новій стильній формі. Крім того, представники місцевої сільської ради купили нові сітки на ворота та три м’ячі. Після відкриття футбольного сезону о. Мирослав Кащук освятив новий тренажерний майданчик у Свитазеві біля Народного дому. Кошти на тренажери виділені з районного бюджету, а жителі Свитазева встановили їх вже власними силами.

Завдяки спільним зусиллям жителі Свитазева тепер матимуть змогу займатися спортом на сучасних тренажерах. Стосовно футбольного поєдинку, то пройшов він у цікавий та безкомпромісній боротьбі. Свитазівські копуни зуміли обіграти досить сильну команду Великих Мостів з рахунком 3:1. Відзначимо президента і тренера Богдана Табака та спортивного директора Степана Рибку, які вже не один рік вкладають багато зусиль в рідну команду.

Наш кор.