Головна Спорт Вчителі з Тартакова – переможці турніру з футзалу

Вчителі з Тартакова – переможці турніру з футзалу

На базі Тартаківського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад імені Петра Саноцького» відбувся турнір з футзалу, присвячений пам’яті Ярослава Олексійовича Дро биняка – колишнього директора Тартаківської ЗШ І-ІІІ ст. (1993-2004 рр.), а також тренера сільської команди «Зоря». Славної пам’яті Я. Дробиняк був доброю і чуйною людиною, піклувався про розвиток школи та спорту на високому рівні, з розумінням ставився до своїх колег по роботі.

З вітальним словом до учасників турніру звернулась директор школи Ольга Дідич, котра згадала добрим словом свого колегу і зазначила, що доброю традицією є проведення цього турніру. Дружина покійного Галина Вікторівна та дочка Наталія щиро дякували за світлу пам’ять чоловіка та батька.

Учасники турніру вшанували па­м’ять Я. Дробиняка і всіх, хто загинув в зоні АТО, хвилиною мовчання.

У змаганнях взяли участь шість команд: сіл Тартаків, Перв’ятичі, Горбків, вчителів відділу освіти, «Легіон» (м. Сокаль) та директорів шкіл.

У результаті напруженої боротьби перше місце виборила команда вчителів відділу освіти, друге – с. Тартаків та третє – директорів шкіл. Переможцям турніру вручені кубки та грамоти.

Ігор СТАДНИЦЬКИЙ, вчитель фізкультури Тартаківського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад імені Петра Саноцького».