Головна Спорт Вдалий виступ сокальських депутатів в Червонограді на зональних змаганнях

Вдалий виступ сокальських депутатів в Червонограді на зональних змаганнях

На початку місяця в м. Червоноград відбулися зональні змагання V Спартакіади Львівщини серед депутатів місцевих рад, в яких взяли участь збірні команди Бродівського, Кам’янкоБузького, Радехівського, Сокальського районів та господарі змагань.

З вітальним словом до учасників змагань звернулись представники Червоноградської міської ради та організатори змагань.

Честь Сокальського району захищали: у футзалі – Олег Солодяк, Володимир Пограничний, Юрій Козійчук, Ярослав Гаврилів, Олег Кожушко, Петро Мусій, Роман Волос; у волейболі – Петро Андрущак, Михайло Ваврів, Ігор Плечінь, Тарас Юхим, Любомир Калитовський, Олег Федченко, Тарас Костюк; у шашках – Наталія Конічик та Роман Волос; у настільному тенісі – Юлія Новосад та Ігор Плечінь.
– Такі турніри між депутатамиспортсменами дуже корисні, зустрічаємося з нашими колегами і у неофіційній обстановці є можливість поспілкуватися, обмінятись досвідом, запозичити щось найкраще, – сказав керівник делегації Сокальського району, очільник районної ради Микола Пасько. – А змагання сприятимуть розвитку фізичної культури і спорту серед депутатів різних рівнів, заохочуватимуть до нових спортивних баталій.

Найкращі результати наші депутати показали у волейболі, настільному тенісі та шашках і вибороли право виступати у цих видах у фінальних обласних змаганнях Спартакіади, які відбудуться 20 травня у Львові.
Переможці фінальних обласних змагань представлятимуть Львівщину на фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади, які відбудуться 1217 червня в м. Чорноморськ (Одеська область).

Роман ВОЛОС, депутат Сокальської районної ради.