Головна Спорт ВЕЛОГОНКА МИРУ

ВЕЛОГОНКА МИРУ

У вересні на центральній площі міста Миронівка, що на Київщині, відбулося завершення Чемпіонату України в груповій гонці «Мастерс 2017» та Всеукраїнських змагань «Велогонка миру» з велосипедного спорту серед ветеранів. Сюди з’їхалося понад шістсот спортсменів з всієї України.
Чемпіонат України в індивідуальній гонці із загальним стартом в категорії «Masters», проходила як змагання у вигляді гонки з загальним стартом.Тут змагалися чоловіки в 10тивікових групах та жінки в одній віковій групі –19+++ на дистанції 6080 км.

За результатами спортивного заходу у кожній віковій групі були визначені переможці групової гонки «Masters2017».

Приємно, що наш краянин – члени «Спортивного клубу «ВелоСокаль» – Олександр Зуєв з Червонограда у групі 6569 роки зайняв друге місце, а Святослав Ковальчук з м. Львів фінішував першим у групі 7074 роки. Вітаємо їх з перемогою.
Велике спасибі спонсорам – ДП «Датський текстиль», ПП «Вікнаперфект», Інтернет провайдеру Bestlink та підприємцю Юрію Мандрику, які допомогли членам «ВелоСокаль» взяти участь у цих змаганнях, активно підтримують наш клуб, сприяють розвитку велоспорту на Сокальщині.
Володимир ДРОБІТ, президент Спортивного клубу «ВелСокаль».