Головна Спорт ЮНІ ФУТБОЛІСТКИ – ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

ЮНІ ФУТБОЛІСТКИ – ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

9 липня на залізничній станції «Сокаль» представники громадськості, районної влади, батьки, бабусі та хлопчики з дитячої футбольної команди під звуки духового оркестру районного Народного дому, з квітами та вигуками «Молодці» зустріли переможців Всеукраїнських фінальних змагань першості ВФСТ «Колос» з футболу серед дівчат 2003-2004 р. н.

Адже чемпіонами України повернулися зі Скадовська Наталія Корнацька, Тетяна Коцюб’як, Анастасія Плечінь, Варя Новікова, Інна Кожушко, Віка Баран, Настя Висоцька, Надія Бурко, Ірина Голосна, Віка Саноцька, Леся Ольхова, Надія Мерешко, Олена Біжик та тренер Сергій Васько.

У змаганнях взяли участь команди з різних областей України – Вінницької, Донецької, Львівської, Кіровоградської, Луганської, Дніпропетровської, Хмельницької та Херсонської, в загальному 180 дівчаток.

Львівщину представляла дівоча команда ДЮСШ «Буг» 20022003 років народження, яка торік на цих змаганнях виборола Кубок. Наші юні футболістки перемогли донецьку команду – 4:1, херсонську (3:0), вінницьку (3:0) й луганчан (8:0).

На пероні з перемогою їх урочисто привітали заступник голови районної ради Василь Бойко, депутат обласної ради Сергій Касян, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Сокальської РДА Андрій Мандрик і директор дитячоюнацької спортивної школи «Буг» Василь Сидор. Вони подякували дівчатам за перемогу, й наголосили, що сьогодні їх переповнює гордість, бо у нас підростає спортивна еліта, яка в майбутньому прославить Сокальщину в Україні, можливо, й у світі. Й побажали їм нових перемог на спортивних аренах.

Представник фірми «Віола» Богдан Вець вручив приз Наталії Корнацькій з Ульвівка, яку за підсумками змагань визнано кращою футболісткою, а кращим бомбардиром стала Леся Ольхова.

Тренер команди Сергій Васько подякував батькам за організацію поїздки.
Після урочистостей капітан команди Наталія Корнацька поділилася враженнями від чемпіонату та подякувала тренеру Сергію Ваську за його віру в юних футболістів і підтримку, завдяки йому вони впевнено перемогли суперників й стали чемпіонами.

Опісля на згадку зробили спільне фото. Вітаємо юних футболісток та їх тренера Сергія Васька з перемогою!

Любов ПУЗИЧ.
Фото автора.