Головна Спорт Юний спортсмен Богдан Білюк визнаний найкращим гравцем турніру Всеукраїнських фінальних змаганнях з...

Юний спортсмен Богдан Білюк визнаний найкращим гравцем турніру Всеукраїнських фінальних змаганнях з футболу

Юний спортсмен Богдан Білюк визнаний найкращим гравцем турніру Всеукраїнських фінальних змаганнях з футболу серед юнаків 2004 р. н. За це отримав диплом першого ступеня. А вручив його нашому футболісту директор ДЮСШ «Буг» Василь Сидор.

Богдан розповідає, що дуже хоче пов’язати своє майбутнє з футболом, стати відомим як Кріштіану Роналдо, який грає за клуб «Реал» Мадрид, який, у свою чергу, дуже подобається хлопцеві.

Нині юний футболіст грає за клуб «BRWBiК» з міста ВолодимирВолинський Волинської області. Бажаємо Богдану успіхів у спорті та менше травм на футбольних полях, адже цей популярний вид спорту – контактна гра, тут без них, на жаль, не обійтися.
Директор ДЮСШ «Буг» Василь Сидор, розповів, що сьогодні спортивна школа нараховує близько 400 дітей. З них 348 займаються футболом, 36 – тенісом, 12 – гирьовим спортом. Існує 15 груп відділення футболу, чотири групи – з настільного тенісу та одна – гирьового спорту.

Секція футболу працює в Сокалі, а також є розширена мережа навчання дітей по району: м. Белз, смт. Жвирка, села Острів, Теляж, Тартаків, Княже, Свитазів, Перетоки та Стенятин.

Цього року дівчата 20032004 р. н. взяли участь в обласних змаганнях з футзалу, де зайняли перше місце та представляли Львівщину на Всеукраїнському турнірі у Кам’янецьПодільську.

Юнаки 2007, 2005, 2004 р. н. також переможці змагань серед спортивних шкіл області в м. Миколаїв, під егідою фізкультурно
спортивного товариства «Колос».

Юнаки 2007 р. н. брали участь у зональних та фінальних Всеукраїнських змаганнях з мініфутболу в м. Городенка ІваноФранківської області, де зайняли відповідно 2 та 5 місця.

Щодо великого футболу, то діти, 2004 р. н. стали чемпіонами області, та представлятимуть Львівщину на Всеукраїнських змаганнях «Золотий колос України» в Скадовську Херсонської області з 22 по 30 липня 2018 року.

Представники секції з настільного тенісу (тренер Микола Поліщук) стали чемпіонами області в змаганнях з цього виду спорту серед спортивних шкіл області, їх проводила ФСТ «Колос».

У ДЮСШ «Бугу» роблять все для того, щоб юні спортсмени досягали хороших результатів у змаганнях. І їм це вдається. То ж подальших успіхів на спортивних аренах!

Павло ДАК, студент факультету журналістики Львівського національного університету ім. Ів. Франка.