Головна Спорт У Сокальському професійному ліцеї відбувся легкоатлетичний

У Сокальському професійному ліцеї відбувся легкоатлетичний

У Сокальському професійному ліцеї за підтримки Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  відбувся легкоатлетичний турнір під гаслом «Швидше, вище, сильніше» серед  дівчат  та юнаків.

У  змаганнях взяли участь 57 учнів. До програми входили чотири види легкої атлетики: біг 100 м, 60 м, стрибки  в довжину, метання гранат (500 г – дівчата, 700 г – юнаки).
Місця розподілилися наступним чином:  в бігу на 100 м перше місце посіли  Анастасія Морозова та Володимир Матрипула, друге – Зоряна Качур та Денис Кіт, третє – Христина Гуменюк та Вадим Кіт.

У стрибках в довжину з місця найкраще виступили Зоряна Качур та Вадим Кіт, друге місце – Олена Козярська та Роман Дорош, третє – Вікторія Бідун та Денис Кіт.

У метанні гранати найсильнішими були Анастасія Ганатко  та Вадим Кіт, друге місце – Іванна Ковальська та Денис Кіт, третє – Уляна Устяк і Олег Стодольний.

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», які вручали головний спеціаліст відділу молоді та  спорту райдержадміністрації  Мар’яна Копейка та секретар міської ради Ігор Сидор.

Головне, як казали учасники змагань, була в них участь.

Світлана  АНДРУСІВ, керівник фізвиховання Сокальського професійного ліцею.