Головна Свято Вітання голови Сокальської міської ради Сергія Касяна з Днем Захисника України

Вітання голови Сокальської міської ради Сергія Касяна з Днем Захисника України

14 жовтня відзначаємо День Захисника України та 80-річчя  з часу створення перших бойових загонів Української Повстанської Армії (УПА), яка вела збройну боротьбу за державну незалежність України проти окупаційних режимів.

День Захисника – це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – Захисника України: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, упівців до молоді, яка лише нещодавно, від початку збройної агресії Росії одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції. Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

Сьогодні всі українці віддають шану і повагу тим, хто зі зброєю в руках захищає Україну. Весь світ захоплюється нашими Героями, які боронять свою землю від агресора.

Шановні захисники! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним. Молимося за кожного Захисника України, чекаємо всім наших Героїв з перемогою вдома!

Слава Україні!

Слава її Захисникам!

З повагою,

Сокальський міський голова Сергій КАСЯН.