Головна Спорт У Львові відбувся легкоатлетичний пробіг «Забіг у виши­ванках-2021»

У Львові відбувся легкоатлетичний пробіг «Забіг у виши­ванках-2021»

Під час святкування 30-ої річниці Незалежності України, у Львові відбувся легкоатлетичний пробіг «Забіг у виши­ванках-2021». Організа­тором заходу була громадська організація SMART RUN та управ­ління спорту Львова. А місцем старту та фінішу – площа пе­ред Оперним театром. Учас­ники забігу долали різні дис­танції – 1, 3 та 5 км. Окремо були проведені короткі дитячі забіги.

Головна ідея події – яскра­ве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли ук­раїнці згуртовуються та усі разом беруть участь у масовому забігу, символізуючи волю та незалежність нашої країни та нації.

Окрім цього, учасники заходу таким чином хотіли популяризувати здоровий спосіб життя, залучити громадськість до активних занять фізкультурою і розширити дружні зв’язки між спортивними клубами та організаціями.

З поміж більше як ста учасників, у пробігу взяв участь вчитель фі­зичного виховання Бутинської школи (Великомостівська ОТГ), майстер спорту міжнародного класу Василь Тетерко.

А наступного дня наш легкоатлет уже взяв участь у легкоатлетич­ному пробігу (20 км) у м. Вишгород Київської області. Його прово­дила Державна служба молоді та спорту України, і був присвячений 30-ій річниці Незалежності нашої держави. Василь Тетерко біг у групі 35+. За участь нагороджений дипломом і призом.

Легкоатлет Василь Тетерко продовжує підготовку до нових спор­тивних змагань. Нам залишається побажати йому тільки перемог!

Василь СОРОЧУК.

Фото автора.