Головна Культура ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО ДЛЯ ДІТЕЙ ГОРБКОВА

ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО ДЛЯ ДІТЕЙ ГОРБКОВА

18 грудня у храмі Воздвиження Чесного Хреста с. Горбків, після вечірнього Богослужіння, відбулося театралізоване дійство до дня святого Миколая. Захід поблагословив священик Павло Пащук, який у своєму слові до дітей та усіх присутніх акцентував увагу на житті святого Миколая, який робив людям добро та старався навчити кожного з нас бути добрим, люблячим та милосердним.

А далі усі парафіяни стали свідками театралізованого дійства, яке підготували діти катехитичної школи під керівництвом катехита Людмили Маціканич. Обдаровані хлопчики та дівчата читали вірші та виконували пісні про святого Миколая, в яких просили не тільки подарунків для себе, але й миру та спокою в Україні.

Кульмінацією святкового дійства став прихід святого Миколая Чудотворця, який звернувся до дітей та усіх присутніх з привітанням. Він побажав усім здоров’я, любові та миру у кожному домі.

На завершення свята святий Миколай обдарував кожного солодощами. Усі відчули себе щасливими. У храмі запанувала атмосфера милосердя та Божої благодаті.

Любомира ПРОХИРА, завідувач сільської бібліотеки.