Головна Культура Завершився наш табір “Веселі ка­нікули з Богом”

Завершився наш табір “Веселі ка­нікули з Богом”

НАДИХАЄ НА ПОШУК НОВИХ ІДЕЙ

Ось і завершився наш табір “Веселі ка­нікули з Богом”, який тривав з 10 по 13 серпня в селі Себечів, парафія Вознесін­ня Господнього.

Близько 50 учасників приходило на под­вір’я храму, щоб весело і активно відпочити та почерпнути чогось нового для себе. Участь у Святій Літургії, банси, катехиза, іг­ри, конкурси – і все це з Богом.

Було весело, круто, драйвово, море вра­жень і позитивних емоцій. Це все органі­зували аніматори Юрій та Андріан Іванусі, Катя Коростинська, Надія Ковалик, Юлія Дзендровська, а також Маркіян  Макачка, Софія Партика, які долучилися у часі прове­дення табору.

Щиро дякуємо всім, хто підтримував мо­рально і матеріально. Окремо дякуємо тим, хто спричинився фінансово, до­помагав до­биратися додому (місто Белз), а також смач­но годував наших аніматорів, забезпечу­вали водою і морозивом. І, звичайно, отцю Володимиру Кіселику, який очолював Бого­служіння та дозволив цей активний відпочи­нок. З нетерпінням чекатимемо наступного літа.

Враження аніматорів:

Юрій Іванусь:

– Враження про табір круті. Навчаючи дітей, навчились самі, організація була су­пер (аніматори ситі). Емоції лише позитивні.

Андріан Іванусь:

– Все неперевершено. Розвиваєшся, спо­в­нюєш дітей і себе незабутніми емоціями і спогадами. Завжди, як брат Юрій, каже, ситі. Раді, що нас покликали.

Надія Ковалик:

– Чотири насичені різними подіями дні у чудовій команді з купою непосидючих дітлахів минуло дуже швидко, але не безслідно. Адреналін зашкалює…

Багато приємних і позитивних вражень, які на все життя залишаться у наших серцях. І дитяче “Хочемо ще” надихає на пошук нових ідей.

Алла КОВАЛИК,
вчителька християнської етики, катехитка.

о. Володимир КІСЕЛИК (фото).