Головна Спорт 17 жовтня матчами десятого туру завершився груповий етап першості Львівської області серед...

17 жовтня матчами десятого туру завершився груповий етап першості Львівської області серед команд другої ліги

У червоноградсько-сокальському «дербі» сильнішими передбачувано були копуни «Сокаль-Датський текстиль», котрі не втратили жодного очка. Вже втретє сокальчани перемогають сусідів з рахунком 3:2. У цьому матчі голи у команді «Сокаль-Датський текстиль» забили Олег Жабін, Назар Буй, Юрій Цьох.

Друге місце достроково здобули «гірники».

«Галичина» Великий До­рошів у напруженому матчі перемогла «Енергетик» Добротвір – 5:4.

* * *

18 жовтня волейболісти ко­манди «Датський текстиль» провели другий матч старто­вого туру чемпіонату України серед команд другої ліги, який проходив у Луцьку.

Нашими суперниками були господарі майданчика – ко­манда «ЛНТУ-Волинський край». Матч проти волинян пройшов за переваги сокаль­ських волейболістів. Лише у другій партії команда Луцько­го національного технічного університету зуміла нав’язати боротьбу «Датському текстилю», але таки поступилася – 29:31.

Отже, «Датський текстиль» без надмірних зусиль, як кажуть, за рахунок вищого класу переміг луцьких волейболістів з рахунком 3:0 (25:15, 31:29, 25:18).

Здобувши дві перемоги у двох матчах, «Датський текстиль» разом з ВК «Горіш» очолює турнірну таблицю групи «А» другої ліги чемпіонату України з волейболу. Молодці! Так тримати і надалі!

Вл. інф.