Головна Спорт День Спортовця пройшов у Сокальському ліцеї

День Спортовця пройшов у Сокальському ліцеї

Спорт – це шлях до міцного здоров’я, заряд бадьорості і гарного настрою… Він є тим, що об’єднує людей, загартовує дух і вчить досягати поставлених цілей.

За доброю традицією спортивне свято розпочалося урочистою лінійкою на шкільному подвір’ї. Кращі спортсмени Максим Кравчук, Любов Стасюк, Данило Сич, Ліля Найдич урочисто підняли прапор. Учитель фізкультури Євген Матвіїв віддав рапорт директору закладу, а Любов Омеляш подякувала вчителям за їхню непосильну працю, побажала всім успіхів під час змагань: «Фізкультура – уособлення здорового способу життя, а займатися спортом стало престижно і модно. Ми гордимося тим, що працюємо з такими гарними наставниками…»

Директор школи відзначила, що вихованці ліцею здобувають перемогу у змаганнях різних рівнів, а свою майстерність і досвід їм передають вчителі фізкультури Ольга Лаговська, Галина Курівчак, Євген Матвіїв та Сергій Лаговський.
Опісля додали гарного настрою учасникам свята вихованці клубу «Сокіл» федерації «Каратедо Шотокан ЧервоноградСокаль» та танцювальний колектив школи «Феєрія».
Далі спортивне свято продовжилося на шкільному стадіоні. У різних секторах відбулися заплановані змагання між паралельними класами: естафети, перетягування каната, підтягування у висі, кидки в баскетбольне кільце, гра «малюкбол», банси від аніматорів (для наймолодших), туристична станція, спортивна вікторина, конкурс малюнків «моє спортивне хобі», конкурс вболівальників і, звичайно, ж футбол. Класні керівники, вчителі й уболівальники завзято підтримували друзів і знайомих.

Команди старалися з усіх сил. Попри результати у переможцях залишилися всі.

Щороку день спортовця є одним із найулюбленіших навчальних днів учнів ліцею №1, котрі неодноразово доводять, що спорт є частиною їхнього життя, а ще – прекрасний спосіб тримати себе у формі і зберігати міцне здоров’я.

Юлія СОРОЧУК.
Фото автора.