Головна Спорт Футзалісти зі Жвирки – переможці турніру серед юнаків-вихованців школи «Буг»

Футзалісти зі Жвирки – переможці турніру серед юнаків-вихованців школи «Буг»

За ініціативи ДЮСШ «Буг» та підтримки відділу молоді та спорту райдержадміністрації, в Сокальській школі №4 відбулися змагання з футзалу серед юнаків-вихованців школи «Буг». Турнір приурочений до Дня Гідності та Свободи. В ньому взяли участь команди філій ДЮСШ «Буг» м. Белз, смт. Жвирка, сіл Острiв, Теляж, Поториця, Свитазів, Тартаків, Княже. Також на турнірі були присутні гості – члени 10 Сокальської сотні Самооборони Майдану, які безпосередньо брали участь в подіях в м. Київ 1822 лютого 2014 року військовий капелан о. Андрій Копчак, Володимир Гнідець, Андрій Мандрик, Віктор Олейчук.

Хвилиною мовчання юні футболісти та присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Всі разом заспівали Славень.
До присутніх з вітальним словом звернулися гості, учасники Майдану. Після завершення турніру призові місця вибороли: перше – команда смт. Жвирка (тренер Родіон Драган), друге – юні копуни з Теляжа (тр. Володимир Капуста), третє – футзалісти з Белза (тр. Наталя Кожушко).

В кожній команді було визначено та нагороджено кращих гравців. Переможець та призери нагороджені кубками, медалями та призами відділу молоді та спорту райдержадміністрації.

Андрій МАНДРИК, начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА.

Фото Мар’яни Копейки.