Головна Спорт ІГОР ПЛЕЧІНЬ – ШОСТИЙ В УКРАЇНІ

ІГОР ПЛЕЧІНЬ – ШОСТИЙ В УКРАЇНІ

Як ми уже повідомляли, у Чорноморську Одеської області проходили фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів з п’яти видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки.

У них взяли участь понад 400 учасників – представників 17 збірних команд областей України.

Збірна команда Львівщини була сформована за результатами фінальних змагань обласної спартакіади. У ній було двоє представників зі Сокальщини: Олег Федченко (волейбол) – депутат Лучицької сільської ради та Ігор Плечінь (настільний теніс) – депутат Сокальської районної ради.

У загальнокомандному комплексному заліку за підсумками усіх видів спортивної програми збірна команда Львівської області посіла восьме місце (327 очок).

В окремих видах програми депутати Львівщини посіли такі місця: у змаганнях з футзалу – сьоме місце серед 16 команд; у волейбольному турнірі – 11 (15 команд). У змаганнях з настільного тенісу у командному заліку представники Львівщини були сьомими, а в особистому заліку депутат Сокальської районної ради Ігор Плечінь (на знімку) посів шосте місце. У змаганнях з шахів у командному заліку львів’яни були п’ятими, у турнірі з шашок – шостими.

А загальнокомандну перемогу Всеукраїнського фіналу VI спартакіади серед депутатів усіх рівнів третій рік поспіль святкували депутати Івано-Франківщини.

Василь СОРОЧУК.