Головна Спорт Нещодавно на базі Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулися обласні учнівські...

Нещодавно на базі Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулися обласні учнівські турніри

На фото: команда призерів обласного турніру юних математиків зі своїм керівником Ларисою Кровіцькою.
На фото: команда призерів обласного турніру юних математиків зі своїм керівником Ларисою Кровіцькою.

Це змагання школярів у формі рольової гри, що сприяє набуттю вмінь на високому науковому рівні викласти та довести свою точку зору в наукових дискусіях, доповідати, формулювати та обґрунтовувати власні твердження, аргументовано відстоювати свою точку зору, кваліфіковано опонувати відповіді інших команд.
Команди Сокальської МАН взяли участь у турнірах юних математиків, хіміків, географів та біологів. Призером обласного турніру стала команда юних математиків у складі учнів Сокальських ліцеїв №1 та №3: Яни Рак, Богдани Трохимчук, Дарини Гнатюк, Максима Звіра, Софії Ваврук. Серед семи команд Львівщини школярі зайняли почесне третє місце.

Досвідчений вчитель математики Сокальської МАН Лариса Кровіцька не лише належно підготувала команду до турніру, а й надавала необхідну науковометодичну та моральнопсихологічну підтримку. Приємним було й те, що команду математиків прийшла підтримати випускниця Сокальської МАН, багаторазова учасниця таких турнірів Вікторія Пономаренко – студентка ЛНУ ім. І.Франка.

Дирекція Сокальської МАН висловлює подяку вчителям за підготовку учнів до турніру, а також батькам його учасників за підтримку та розуміння!

Світлана ВОРОБЕЙ, методист Сокальської МАН.