Головна Спорт НОВА ПРОПИСКА КУБКА ГОЛОС З-НАД БУГУ – ДОБРЯЧИН

НОВА ПРОПИСКА КУБКА ГОЛОС З-НАД БУГУ – ДОБРЯЧИН

Вперше кубок газети «Голос знад Бугу» здобув футбольний клуб «Ватра»
Минулої неділі на Сокальському стадіоні «Сокіл» відбувся фінальний матч розіграшу кубка районної газети. У ньому зустрілися команда «Дружба» з Поториці та ФК «Ватра» з Добрячина.

Гра розпочалася атаками добрячинських копунів. Вже з перших хвилин вони більше володіли м’ячем, завдали декілька ударів по воротах суперників. А під час чергової атаки, після штрафного, м’яч зрекошетив від футболіста «Дружби» і влетів у ворота. Такий прикрий автогол. Але що поробиш, буває і таке. Цей випадок трохи, напевно, застав зненацька поторчан, бо вони більше часу почали грати в захисті. А якщо атакували, то не встигали вчасно відходити в оборону. І тим у першому таймі скористалися «ватрівці». Юрій Гевко і Володимир Романів доводять рахунок до 3:0. Перший тайм так і завершився.

Маючи перевагу, добрячинці у другій половині гри, хоча й атакували, але вже малими силами. У вболівальників з Поториці жевріла надія, що земляки ще заб’ють голи. І вони мали можливість, але завершальні удари були не точні, або м’яч парирував воротар. Виходячі сам на сам з ним, примудрялися влучати прямо в нього.
Атаки «Ватри» також могли увінчатися успіхом, проте, як кажуть, результат був на їх користь. І хоча матч догравали вдесятьох (два попередження отримав футболіст), заслужено перемогли.

В загальному обидві команди показали змістовну гру. Але фінал завжди виявляє переможця. То ж ФК «Ватра» завоював кубок газети «Голос знад Бугу».
Кращими гравцями матчу визнано Назара Мелешка («Ватра») і Петра Дроздовського («Дружба»). Їм вручено призи, вимпели та грамоти.

Отримали нагороди й судді Степан Баштик, Орест Ганчар та Іван Білецький. Й, звичайно, за допомогу у проведенні розіграшу кубка – голова федерації футболу району Сергій Васько.

Нагородження проводили головний редактор газети «Голос знад Бугу» Василь Сорочук, заступник голови районної ради Василь Бойко, депутати районної ради Володимир Пограничний, Ярослав Гаврилів, голова федерації футболу Сокальщини Сергій Васько, його заступник Василь Сидор, начальник відділу молоді та спорту РДА Мар’яна Копейка. Переможцю вручені золоті медалі та кубок, фіналістам – срібні нагороди.

Команди виступали у таких складах.

«Дружба» Поториця: Богдан Недільський, Назар Сусол, Ярослав Іванець, Ярослав Бурковський, Віталій Гаврилко, Назар Дідух, Василь Кріль, Богдан Бондаренко, Богдан Козира, Андрій Гаразд, Петро Дроздовський, Максим Приймак, Максим Трубаков, Олег Козира, Тарас Спряжка, Ігор Свистун, Захар Семчук. Тренер – Володимир Гнатюк. Представник команди – Ярослав Микитюк, президент – Юрій Гулявський.

ФК «Ватра» Добрячин: Віталій Ванкевич, Богдан Поломаний, Володимир Ковальчук, Олег Шишковський, Володимир Качмар, Юрій Гевко, Віталій Капітула, Назар Мелешко, Олександр Процишин, Володимир Романів, Юліян Самусенко, Тарас Бабер, Руслан Штибель, Любомир Солодкий, Вадим Рясько, Тарас Литвин, Сергій Марціновський. Начальник команди – Василь Поломаний. Тренер – Іван Ярема.

Вл. інф.

Світлини Мар’яни Копейки та Василя Сорочука.