Головна Спорт ПРИЗЕРИ У ЛЕГКО-АТЛЕТИЧНОМУ КРОСІ

ПРИЗЕРИ У ЛЕГКО-АТЛЕТИЧНОМУ КРОСІ

8 вересня у Львові біля пам’ятника Івану Франку пройшло обласне спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту.

Захід відбувся за участю голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, державного секретаря Мінмолодьспорту України Олега Немчінова, голови відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області Юрія Турянського, начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Романа Хім’яка.
Нагороджено представників галузі фізичної культури та спорту подяками та грамотами Львівської обласної ради, обласної державної адміністрації, Мінмолодьспорту України та НОК, вручено ключі та документи на право власності 15місного автобуса Форд для потреб Львівської школи вищої спортивної майстерності.
Пройшов легкоатлетичний крос за програмою ХХVІІ комплексних спортивних ігор Львівщини.

Команда нашого району гідно виступила на цих змаганнях, завоювавши третє місце в категорії «дорослі» та виборола перемогу в категорії «ветерани».
Склад команди Сокальщини: Тетяна Антоняк, Наталя Маринковська, Марта Арехта, Оксана Жарська, Роман Давлятшин, Сергій та Віктор Гоби, Віктор Мончак, Юрій Чабаренко, Петро Кордовський на чолі з тренером Оленою Кретів.

Вітаємо наших легкоатлетів та бажаємо подальших перемог!

Мар’яна КОПЕЙКА,•начальнику відділу молоді та спорту райдержадміністрації.
* * *

Від редакції. Начальнику відділу молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації Мар’яні Копейка голова відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області Юрій Турянський вручив подяку від відділення НОК у Львівській області за внесок у розвиток олімпійського руху. Вітаємо!