Головна Спорт «СОКОЛИ» – ЗІ СОКАЛЯ

«СОКОЛИ» – ЗІ СОКАЛЯ

Перший відкритий етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл «Джура», присвячений Дню Героя, три доби тривав на базі дитячого центру оздоровлення, від­починку та туризму «Росинка» Жовківської ТГ. На цьому етапі були присутні три рої з Сокальщини, в тому числі й рій «Соколи» Сокальського ліцею №1 імені Олега Романіва, які отримали запрошення від своїх друзів з Жовківщини.

Дві сотні учасників, сонце і дощ, цікаві змаги, нічні алярми, дружня ватра та яскраві враження. Наші учні успішно пройшли усі випробовування, взяли активну участь у змаганнях зі стрільби, дужання, саперної підго­товки, конкурсах «Рятівник» та ватрі «Слава Героям». А також вчилися розміновувати місцевість та долати смугу перешкод, а в конкурсі – квесті «Козацькі перегони», подо­лавши не один кілометр лісовими стежками, посіли перше місце.

Також наш рій отримав грамоту, а вчитель Євген Матвіїв подяку від військових капела­нів 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади. Її вручили військові капелани о. Андрій Верес та о. Руслан Матвієнко.

Дирекція ліцею дякує учням 10-А класу за активну участь в першому відкритому етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл «Джура» і вітає ройового Йосипа Перетятка, який в індивідуальному заліку зайняв третє місце в змаганнях зі стрільби серед сотні юнаків.

Ми також раді тому, що випускники Со­кальського ліцею №1 2020 р., учасники Всеукраїнського вишколу «Джура-прикор­донник 2019», а нині студенти львівських вузів Богдана Трохимчук і Діана Дмитроца, вже як волонтери, успішно виконали обов’язки чотових у таборовій старшині.

Галина МАТВІЇВ,
заступник директора ЗЗСО Сокаль-ський ліцей №1 ім. Олега Романіва.