Головна Спорт Спортивні події району

Спортивні події району

ДРУГИЙ МІЖНАРОДНИЙ…

У спортивній залі ДЮСШ «Соколяни» пройшов ІІ міжнародний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений пам’яті Романа Новацького. У ньому взяли участь команди ВК «Гідеон» м. Ліда, ВК «Брестський м’ясокомбінат» м. Брест, ВК «Добротвір» смт. Добротвір, ВК «Єдність» м. Броди, ВК «Датський текстиль» м. Сокаль та ВК «СокілСокаль».

З вітальним словом до учасників звернулися заступник голови райдержадміністрації Микола Поліщук, голова районної ради Микола Пасько та племінник Р. Новацького – Олександр.

Голова Сокальської районної федерації волейболу Ігор Тріска та секретар федерації, директор ДЮСШ «Соколяни» Роман Плетінка нагородили переможців та призерів чемпіонату району з волейболу вищої та першої ліги.

За результатами ігор перемогу святкували волейболісти з смт. Добротвір, на другому місці – ВК «Єдність» і замкнули трійку призерів ВК «СокілСокаль». Переможці та призери нагороджені кубками та медалями відділу молоді та спорту Сокальської РДА, командиучасники – вимпелами Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та пам’ятними табличками. Також нагороджені переможці

– ВК «Володар» та призери – ВК «ДобротвірЛДУФК» чемпіонату області з волейболу сезону 20172018 р.р.

Нагороди вручив президент Львівської обласної федерації волейболу Володимир Левків.

ЛІДИРУЮТЬ СПОРТСМЕНИ РАЙОНУ

У м. Самбір відбувся турнір з баскетболу серед жіночих та чоловічих команд, присвячений пам’яті Володимира Яцковського за програмою ХХVІІ комплексних спортивних ігор Львівщини.

Організаторами змагань виступали управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У них участь команди з міст Дрогобича, Самбора, Стрия, Червонограда та Нового Роздолу, а також районів – Бродівського, Дрогобицького, Золочівського, Жовківського, Кам’янкаБузького, Миколаївського, Пустoмитівського, Радехівського, Самбірського, Старосамбірського, Стрийського та Сокальського. Також вперше брали участь команда об’єднаної територіальної громади – м. Судова Вашня. В загальному рахунку 17 чоловічих та 10 жіночих команд.

Наш район представляли Ольга Твердовська, Ірина Сідельник, Оксана Семенюк, Мар’яна Смалюх, Ірина Лучкова, Вікторія Ющак, Марта Худа, Люба Єременко, Мар’яна Копейка, Сергій Міщій, Валерій Бабко, Віталій Логін, Юрій Харчук, Ярослав Климчук, Ростислав Копейка, Іван Лаговський, Тарас Андрусів та Ігор Олесько.

У результаті захоплюючих ігор жінки поступились господарям зі Самбора, і посіли друге місце, чоловіки програли господарям, містам Чер
вонограду та Дрогобичу і були відповідно четвертими.

За підсумками восьми видів програми комплексних спортивних ігор Львівщини наш район посідає перше місце.

Мар’яна КОПЕЙКА,•начальник відділу молоді та спорту Сокальської РДА.

«ШВИДШЕ, ВИЩЕ, СИЛЬНІШЕ»

Під патронатом Сокальської міської ради на стадіоні ліцею відбувся легкоатлетичний турнір під гаслом «Швидше, вище, сильніше» серед учнівської молоді Сокальського професійного ліцею. Організатором проведення змагань був міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
У програму ввійшли такі види: біг на 60, 100 метрів, стрибки в довжину з місця, метання гранати.

Переможцями легкоатлетичного турніру серед дівчат стали: з бігу на 60 метрів: перше місце – Т. Крась, друге – О. Бондар, третє – Т. Кутинкова; на 100 метрів: перше місце – А. Морозова, друге – Т. Кутинкова, третє – Є. Смолярчук. З метання гранати: перше місце – У. Устяк, друге – А. Грабарчук, третє – О. Мельник. З стрибків в довжину з місця: перше місце – Т. Крась, друге – А. Морозова, третє – М. Корінь.
Серед юнаків переможцями стали. З бігу на 60 метрів: перше місце – Б. Буйницький, друге – Т. Хмара, третє – О. Козира; на 100 метрів: перше місце – О. Козира, друге – Б. Буйницький, третє – Р. Яриш. З місця: з метання гранати: перше місце – О. Гладун, друге – А. Хохонь, третє – І. Тарасюк. З стрибків в довжину з місця: перше місце – О. Гладун, друге – Т. Хмара, третє – Р. Яриш.

Переможці змагань нагороджені грамотами і медалями, їх вручила начальник відділу молоді і спорту Сокальської РДА Мар’яна Копейка.

Наш кор.