Головна Спорт В Сокалі відбувся турнір з футзалу, присвячений пам’яті Ю. Вуйціка

В Сокалі відбувся турнір з футзалу, присвячений пам’яті Ю. Вуйціка

У спортивних залах Со­кальської ЗШ №4 відбувся традиційний турнір з футза­лу серед юнаків 2007 р. н. пам’яті Юрія Дмитровича Вуйціка, в минулому вчителя фізичної культури Сокаль­ської школи-інтернат та СШ №1.

В змаганнях взяли участь вісім команд, які були поділе­ні на дві підгрупи. В першій підгрупі за вихід до фіналь­ної частини змагань боро­лись юні футболісти Сокаль­ської ЗШ № 4, Сокальського ліцею №1 ім. Олега Романі­ва, Тартаківської та Волиць­кої загальноосвітніх шкіл. В другій – команди Сокаль­ського ліцею №3, Ільковиць­кої ЗШ та Сокальські ЗШ №2 та №5.

У першому півфіналі зійш­лися команди Сокальської ЗШ №4 та Сокальської ЗШ №2. З рахунком 7:0 перемог­ли юні футболісти ЗШ №4.

А в другому півфіналі зус­трілися юні спортсмени Со­кальських ліцеїв №1 та №3. Перемогла команда ліцею №1 (4:1).

В поєдинку за бронзові нагороди зійшлися команди Сокальської ЗШ №2 та Со­кальського ліцею №3. В ціка­вій і напруженій боротьбі про­ходили ігри за підтримки вболівальників. Поступив­шись з рахунком 2:3 команда Сокальського ліцею №3 (вчи-тель фізкультури Н. Адам­чук) зайняла четверте місце. Третіми стали учні Сокаль­ської ЗШ № 2 (вчителі – О. Твердовська та С. Лагов­ський).

А у фіналі за головний приз турніру зустрілись футзаліс­ти Сокальської ЗШ №4 (вчи­тель І. Петришак) та Сокаль-ського ліцею №1 ім. Олега Романіва (вчитель О. Лагов­ська). Перемігши з рахунком 3:1, юні копуни ЗШ №4 стали переможцями даного турні­ру. Команда ліцею №1, від­повідно, на другому місці.

Привітали учасників зма­гань, вручили заслужені на­городи та солодощі дружина Юрія Вуйціка – Світлана Ми­китівна, завідувач сектором молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту Сокальської райдержадмі­ністрації Мар’яна Копейка та головний спеціаліст сектору Андрій Мандрик.