Головна Спорт В Сокалі відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків

В Сокалі відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків

21-22 серпня на спортивному майдан­чику зі штучним покриттям фізкультурно-спортивного комплексу «Сокіл» проходив турнір з міні-футболу серед юнаків двох вікових груп – 2009-2010 та 2007-2008 ро­ків народження, присвячений 29-ій річ­ниці Незалежності України.

В молодшій віковій групі взяли участь команди сіл Сілець, Ількович, Поториці та міст Великі Мости та Сокаль.

За підсумками змагань перше місце по­сіли юнаки с. Ільковичі (тренер Воло­димир Логін), на другому місці юні копуни клубу «Арсенал» (тренер Сергій. Мат­вєєв) і третє місце вибороли гості з міста Ве­ликі Мости (тренер Олег Божик).

Під час турніру визначено кращих грав­ців, якими стали в командах: с. По­ториця – Артем Хлебко, с. Сілець – Свя­тослав Моїн, с. Ільковичі – Данило Павлів, м. Ве­ликі Мости – Роман Дригунов і в м. Сокаль – Віктор Бабошін. Кра­щим бом­бар­диром став Вадим Дем­чин – «Арсе­нал» Сокаль.

В старшій віковій групі взяло участь шість команд, які були поділені на дві підгрупи. В групі «А» змагалися команди з Поториці, Ількович і Тартакова, а в групі «Б» – з Великих Мостів, Сільця та Сокаля.

В підсумку змагань за третє місце боро­лися юнаки з Тартакова та Сокаля. Пе­ремогу святкували вихованці С. Мат­вєєва (Сокаль), які зайняли третє місце.

А у фінальному поєдинку зустрілись команди з Великих Мостів та Ількович. У цю групу входили юнаки з сіл Свита­зів, Перетоки та Стенятин. З рахунком 2:1 перемогли футболісти з Великих Мостів.

Кращі гравці в командах: Сільця – Бог­дан Котик, Поториці – Олег Жуковець, Ількович – Юрій Матрипула, Тартакова – Мак­сим Мельничук, Великих Мостів – Іван Годованський і Сокаля – Максим Што­кало.

Переможці, призери та кращі гравці турніру нагороджені медалями та ста­тует­ками сектору молоді та спорту від­ділу культури, молоді та спорту.

24 серпня традиційно на спортивній базі КЗ СРР ЛО «ФСК «Сокіл» відбулася спартакіада серед членів районної асо­ціації людей з інвалідністю.

В програму змагань входили такі види спорту як шахи, шашки, біг на 30 м, стриб­ки в довжину з місця, естафетний біг, дартс та боча. Всього в спартакіаді взяли уча­­с­ть 25 осіб.

Високі результати в різних видах про­де­монстрували На­та­­лія Коваль, Анто­ній Стоницький, Дми­т­ро Лучков, Юлія Ба­тюк, Василь Овді­єнко, Анастасія Ду­бе­н­ська, Андрій Фі­лін, Оля Волянюк, Христина Штикало, Сергій Волянюк, Сер­гій Ткачук та Іван Ни­чай.

Дякуємо всім учас­никам!

На відкритому по­віт­рі пройшов шахо­вий турнір серед дітей. Блискучу гру про­демонстрував Максим Монянчин, який в підсумку виборов перше місце. Другу сходинку турнірної таблиці посів Дам’ян Криштоф і замкнув трійку лідерів Тимо­фій Хробак.

Переможцям та призерам турніру вручили медалі та грамоти сектору моло­ді та спорту відділу культури, молоді та спорту.

Волейбольний турнір серед ветеранів провів міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Перемогу здобули сокальчани, друге місце посіла команда з м. Зборів Тернопільської об­лас­ті, а бронзові медалі у команди «Во­лодар» зі Сокаля. Кращими гравцями в сокальських командах визнано: Богдана Керницького та Андрія Наконечного, а най­­кращим – Ігоря Плечіня. Вони наго­род­жені призами.

Відбулося також сходження на Кам’ян­ський водос­пад на Карпатах, у межах масиву Сколівські Бескиди та гору Маків­ка.

Мар’яна КОПЕЙКА,

завідуюча сектору молоді та спорту відділу культури, молоді та спорту Сокальської РДА.