Головна Культура «ЛЮБИСТОК» – НА ХОРОБРІВСЬКІЙ СЦЕНІ

«ЛЮБИСТОК» – НА ХОРОБРІВСЬКІЙ СЦЕНІ

«Любов від Бога нам дана», – таким змістом був наповнений виступ в Хороброві народного колективу «Любисток» Сокальського районного Народного дому, яким керує методист Лілія Конончук.

В місцевому закладі культури було людно, прийшли, відклавши повсякденні клопоти, люди різних поколінь, які люблять українську пісню. Учасниці ансамблю підготували для них цікавий репертуар, де вдало перепліталися пісні про Україну, наш чудовий край, героїв, які захищають наш спокій і мир, та духовні твори. Піднесений настрій створювала ведуча Галина Дробиняк, яка своїм ніжним голосом заполонила глядачів. Вона також читала власну поезію. У залі панувала піднесена атмосфера, всім було радісно та весело. Глядачі теплими оплесками також привітали талановитих вихованців вокального гуртка районного народного дому – Софію Черняк, Тамару Дубенчук, Андрія Острувку та обдаровану Богом, чудову вокалісту Ольгу Шевчук, яка зачарувала всіх своїм прекрасним голосом.

Громада села Хоробрів щиро вдячна народному колективу «Любисток» за зустріч з прекрасним, за подаровані приємні миті та гарні українські пісні, які хвилюють найпотаємніші струни серця, а також голові фермерського господарства Михайлові Веклину та завідувачу Хоробрівським народним домом Ярославу Вовчаку за допомогу в організації цього заходу.

Любов КОСТЮК, секретар Хоробрівської сільської ради.
Фото Ярослава Вовчака.