Головна Культура У с. Поториця відбувся благодійний концерт аматорського колективу «Края­ни»

У с. Поториця відбувся благодійний концерт аматорського колективу «Края­ни»

У с. Поториця відбувся благодійний концерт аматорського колективу «Края­ни» (музичний керівник Наталія Криштальська) на підтримку нашого земляка, воїна ЗСУ Олександра Му­сія, який 5 травня минулого року під час бойових дій біля населеного пун­кту Цюпівка (Харківська область) от­римав осколково-вогнепальне пора­нення. Наслідком якого стала ампутація нижньої правої кінцівки. Олексан­дрові вкрай потрібний протез. «Краяни» вирішили допомогти його придбати.

Ініціатором, організатором та спон­сором цього заходу була учасниця ансамблю Олена Батіг. Її задум під­тримали всі учасники, які без вагання долучилися до благодійної акції. Спільними зусиллями і пожертвами небай­дужих людей зібрано 5550 гривень.

Велике спасибі всім небайдужим людям, які прийшли на концерт і долу­чилися до збору коштів! Дякуємо й директорці Народного дому п. Юлі Но­восад, яка зробила все можливе для нашого комфорту (в залі було тепло, мікрофони підключені, освітлення).

Віримо, що разом переможемо зло, бо разом ми – сила і слава, воля і честь, незалежність і соборність, ду­ховність і культура!

Разом наближаємо Перемогу!

Оксана СУМБАЄВА.
художній керівник аматорського колективу «Краяни».