Головна Спорт В Червонограді відбувся дитячий турнір з футболу пам’яті воїнів АТО

В Червонограді відбувся дитячий турнір з футболу пам’яті воїнів АТО

На полі футбольного комплексу Червоноградської ДЮСШ №2 відбувся дитячий турнір з футболу, присвячений пам’яті воїнам АТО серед дітей 20072008 р. н. У заході взяли участь голова РО НПГУ м. Червоноград Віталій Оніжук, секретар Червоноградської міської ради Олександр Грасулов, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Валерій Гаврилюк, ветеран футболу Богдан Ляховський. Поблагословив юних футболістів та побажав чесної спортивної гри священик Віктор Павленко. На урочистому відкритті заходу хвилиною мовчання присутні пом’янули всіх, хто загинув, відстоюючи незалежність та цілісність нашої держави.

Участь у змаганнях взяли вісім команд: з Червонограда, Соснівки, Сокаля, Угнова, Львова та з Волинської області. Згідно з жеребкуванням вони були поділені на дві групи, до фіналу виходили їх переможці. Протягом дня на футбольному полі вирувало море позитивних емоцій.

У фінальному матчі зустрілися команди ДЮСШ №1 (Червоноград) та «Рочин» (Соснівка). В основний час матч закінчився в нічию – 0:0, а по пенальті влучнішими були юнаки з шахтарського Червонограда.

Вдалими можна вважати на дитячому турнірі й ігри двох представників Сокальщини. Почесне третє місце посіла футбольна команда «Буг» із Сокаля. Угнівський «Арсенал», у складі якого брали участь діти з сіл Домашів та Карів, тільки через гіршу різницю м’ячів не зміг боротись за призові місця, тож був змушений фінішувати п’ятим.

Після закінчення футбольних матчів відбулась урочиста церемонія нагородження, де усі команди отримали грамоти та медалі за участь в турнірі, а переможець – красень кубок з рук волонтера Наталії Луговської та воїнадобровольця Дмитра Даренського. Н. Луговська передала від батальйону «Азов» вітання та слова, що вони дуже раді за турнір, який проходить під мирним небом, яке воїни захищають на сході!

Після спортивної частини всіх гостей очікував смачний обід з польової кухні. Турнір з футболу, присвячений пам’яті воїнам АТО – це перші змагання для дітей, організовані під такою назвою. Також варто відзначити, що долучилось багато небайдужих людей до проведення цього спортивного дійства!

Віктор ТУРІЙ.